Huis verkopen

Object met zwembad in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 248.000
Oppervlakte 258 m²
Perceel 2600 m²

Een zeer goed gepresenteerd, licht en ruim familiehuis in een grote tuin met gazons, terrassen en zoutwaterzwembad.

Op de begane grond: hal die uitkomt op een grote open woon-eetkamer met open haard en houtkachel, en keuken met nieuwe topklasse eenheden en apparatuur. Een tussenverdieping boven de woonkamer kan worden gebruikt als extra slaapkamer of knusse/bibliotheek. Glazen schuifdeuren vullen de ruimtes met licht en geven toegang tot de terrassen, het zwembad en de tuin. Er zijn ook 3 tweepersoonsslaapkamers en 2 badkamers op de begane grond, een wasruimte en een toilet.

De tuinverdieping heeft een aparte ingang en herbergt een grote yogastudio, een osteobehandelingskamer, een sauna en doucheruimte, een meditatieruimte, een kantoor en een wachtkamer. Het hele pand wordt verwarmd door een luchtpompsysteem.

Het ligt in een rustige woonwijk aan de rand van de stad Parthenay met middeleeuwse wijk en winkels, cafés, bars, bakkerijen en restaurants. Voorzieningen zijn binnen handbereik (5 minuten). De kust en de stranden, de trein, luchthavens en wijngaarden liggen op 1-1u30 van het huis.

Een must see. Ideaal als familie- of vakantiehuis en met goede verhuurmogelijkheden (mogelijk gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 248.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI72643

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Parthenay (79200), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod