Huis verkopen

Object met zwembad in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.278.000
Oppervlakte 860 m²
Perceel 93500 m²

Een prachtig gerenoveerd middeleeuws kasteel gelegen in West Deux Sevres, vlakbij een dorp met winkels en een bakker, en genesteld in een privépark van 9,5 hectare.

Gebouwd in de 15e eeuw en aanzienlijk heringericht in de 19e (elegante noordgevel), biedt dit grote stenen pand 860 m2 woonruimte en bestaat uit:

– Begane grond: grote eetkeuken, aangrenzende eetkamer met houtgestookte pizzaoven, wasruimte, 2 slaapkamers met badkamer, zomerkeuken die uitkomt op het zonneterras en het zwembad. Goed uitgeruste kelders.

– Eerste verdieping: 4 grote slaapkamers met aangrenzende badkamers, grote salon, muziekkamer, WC. Trap naar bovenverdieping en begane grond.

– Tweede verdieping: spectaculaire kamer/galerij van 273 m2, met aangrenzende kitchenette en tweepersoons slaapkamer met ensuite doucheruimte.

Het pand wordt gepresenteerd in uitstekende staat en beschikt over een efficiënt en ecologisch verwarmingssysteem – Hargassner versnipperde houtketel – in de schuur.

In de schuur bevindt zich ook een conciërgewoning met woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers, 2 garages en veel opslagruimte.

Het park beslaat 9,5 hectare en omvat tuinen, een boomgaard, moestuinen op terrassen en een prachtige smeedijzeren kas, weilanden en bos.

Rondom het kasteel staan prachtige bomen, sommige honderden jaren oud. Een smeedijzeren brug die over de droge slotgracht leidt, ondersteunt wit en paars bloeiende blauwe regen – prachtig in de lente.

Het landgoed wordt doorkruist door een riviertje dat de gracht en het middeleeuwse lavoir (wasplaats) onder het kasteel voedt.

Dit is een prachtig, rustig en privé landgoed, absoluut charmant.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.278.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers7
 • Badkamers7
 • ReferentieBVI72820

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Parthenay (79200), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod