Huis verkopen

Object met zwembad in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 580.000
Oppervlakte 336 m²
Perceel 4422 m²

Schitterend gerenoveerd voormalig Logis met 5 slaapkamers, elegante lichte ontvangstruimten, een verwarmd binnenzwembad en prachtige ommuurde tuinen met tennisbaan. Dit is een substantiële woning met grote, lichte kamers die 300m2 woonruimte bieden. Bij de renovatie is veel zorg besteed aan het behoud van het karakter en de charme van de originele flagstone vloeren, open haarden, balken en houten vloeren, terwijl de voordelen van geothermische centrale verwarming en dubbele beglazing zijn toegevoegd. Kort samengevat bestaat de accommodatie uit op de begane grond twee enorme ontvangstruimten, een luxe ingerichte keuken met eethoek, een boiler-/wasruimte, een doucheruimte, toilet, het overdekte zwembad (met pompkamer) en een wijnkelder. Boven zijn 5 tweepersoonsslaapkamers (waarvan een met badkamer ensuite) die allemaal uitzicht hebben over de tuinen, een kleedkamer, een grote familiebadkamer met aparte douche en een wc. Er is ook een grote aangebouwde garage met elektrische roldeur en genoeg ruimte voor twee voertuigen.

Het grootste deel van het terrein is volledig omheind met zeer aantrekkelijke stenen muren en ligt voornamelijk aan de voorkant van het pand en is aangelegd met gazons. Gescheiden door een zeer rustige dorpsweg ligt een tweede gedeelte van de tuin, begrensd door aantrekkelijke stenen muren aan de ene kant en een klein stroompje aan de andere kant. Hier liggen de tennisbaan en de moestuin en naast de tennisbaan staat een bijgebouw met betegeld terras dat gedeeltelijk is verbouwd met de bedoeling om er een wachtershuisje van te maken met een open atelierruimte en een aparte douche/toilet.

Prijs inclusief makelaarskosten : 690.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 650.944 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 580.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI72269

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Périgné (79170), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod