Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 349.500
Oppervlakte 350 m²
Perceel 4778 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Groep van drie gerenoveerde dorpshuizen op 4500m2 grond die, afhankelijk van de benodigde vergunningen, een uitstekende gelegenheid zou kunnen bieden om een gitebedrijf of iets dergelijks te ontwikkelen.

Het grootste huis heeft op de begane grond een grote keuken in boerderijstijl, twee grote ontvangstruimten, een bijkeuken, een doucheruimte met toilet en een zomerkeuken. Twee trappen leiden naar de eerste verdieping met drie grote slaapkamers, allemaal met eigen badkamer. Het tweede huis (aangebouwd aan het eerste) heeft een grote open woon/eetkamer/keuken, een tweede ontvangstkamer, een doucheruimte met toilet en een slaapkamer op de begane grond. De bovenverdieping bestaat uit een grote overloop, drie slaapkamers (allemaal met een beperkte hoogte tot aan de dakrand) en een badkamer met toilet. De derde cottage stijl woning heeft een keuken/eetkamer, een woonkamer en toilet op de begane grond en twee slaapkamers en een doucheruimte met toilet op de eerste verdieping.

Alle woningen zijn smaakvol gerenoveerd met behoud van charme en karakter en hebben dubbele beglazing. Daarnaast zijn er een aantal bijgebouwen die (afhankelijk van de benodigde vergunningen) mogelijkheden bieden voor het ontwikkelen van verdere accommodatie.

Het object ligt in de populaire historische gemeente Pers en biedt de charme van het Franse plattelandsleven, maar is toch gemakkelijk te bereiken vanuit de marktplaats Lezay en de stad Poitiers met zijn internationale vliegveld en TGV-station met 1u30mins verbinding naar Parijs.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 349.500
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers8
 • Badkamers6
 • ReferentieBVI63269

Locatie

Dit object ligt in Pers (79190), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod