Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 130.800
Oppervlakte 127 m²
Perceel 13616 m²

Een prachtige kans om een eigendom te verwerven met een aanzienlijk stuk grond. Privé maar niet geïsoleerd en vol potentieel.

Het hoofdhuis met 3 slaapkamers moet wat opgeknapt en gemoderniseerd worden, maar zal je terugbetalen met een huis dat naar je eigen smaak is afgewerkt in een prachtige omgeving. Naast het hoofdhuis kan een oude longère, die momenteel wordt gebruikt als werkplaats en garage, een prachtig tweede huis of gîte worden (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Er is bijna 2 hectare land, waarvan het grootste deel direct aan de achterkant van het pand ligt. Het vormt een zacht glooiende, ondiepe vallei met hoge wilde hagen, waardoor het prachtig afgelegen en privé ligt. Het werd vroeger gebruikt om paarden te houden en er is nog steeds een vlak stuk te zien dat blijkbaar werd gebruikt als menage.

Er is een klein stuk tuin aan de voorkant van het huis en nog een paddock aan de overkant van het gehuchtlaantje.

Bij het huis hoort ook een grote open schuur van 170 m2, die gedeeltelijk aan het hoofdhuis vastzit en zeer nuttige opslagruimte biedt voor brandhout en tuinmachines. Met toegang tot de gehuchtweg kan het ook worden gebruikt als garage voor auto’s.

Prijs inclusief makelaarskosten :189.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten :175.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 8%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 130.800
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI62252

Locatie

Dit object ligt in Saint-Coutant (79120), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod