Advertentie publiceren

Traditionele stenen boerderij met 2+ slaapkamers, vol authentieke kenmerken, modern comfort. Schuren, tuin

€ 339.200
Oppervlakte 230 m²
Perceel 2384 m²
Aantal kamers 6 kamers

A16591 – Aan de rand van het dorp voelt het pand als een oase van rust met zijn hoge, gouden muren en grote volwassen tuin. De authentieke sfeer is behouden met de terracotta ’tomette’ vloertegels, zichtbare stenen muren en balken, terwijl dubbele beglazing en oliegestookte verwarming zorgen voor modern comfort.
Het huis is momenteel ingericht als twee slaapkamers, maar dit kunnen er gemakkelijk vier worden, en er is ruimte om uit te breiden in de ruimte aan weerszijden indien nodig. Overal goede daken. Schuur, werkplaats, oude stallen, garage.
In het uiterste noordoosten van de Deux-Sèvres, ligt het huis op de drempel van zowel het departement Maine-et-Loire als de Vienne en alles wat deze departementen te bieden hebben! De fascinerende middeleeuwse steden Montreuil Bellay en Thouars (de laatste beroemd om zijn vrijdagmarkt) zijn binnen 15 km, en het is slechts 16 km naar Centre Parcs in Trois Moutiers. De favorieten van de Loire-vallei Saumur, Fontevraud-l’Abbaye en Chinon zijn allemaal binnen 20-40 minuten te bereiken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 339.200
 • Type objectOnbekend
 • Kamers6
 • Slaapkamers2
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16591

Locatie

Dit object ligt in Saint-Cyr-la-Lande (79100), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod