Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 179.995
Oppervlakte 112 m²
Perceel 3248 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Dit charmante stenen dorpshuis met 3 slaapkamers ligt in een rustige dorpsstraat en heeft grote, deels ommuurde tuinen en uitzicht op de pittoreske dorpskerk. Dubbele poorten aan de ene kant van het huis geven toegang tot een overdekte parkeerplaats (die op 6,5 meter hoogte geschikt is voor een camper) die leidt naar een breed terras met grind dat achter het huis doorloopt tot aan de aangebouwde schuur.

Alle accommodatie bevindt zich momenteel op de begane grond en bestaat uit: een entreehal, zitkamer met houtkachel en openslaande deuren naar het terras aan de achterkant, een recent ingerichte eetkeuken met openslaande deuren naar het terras, een ouderslaapkamer, nog twee slaapkamers plus een doucheruimte voor de hele familie en een apart toilet. Een bijkeuken staat in verbinding met een grote aangebouwde schuur van 70 m2 met openslaande deuren naar het terras en de achtertuin. Daarnaast is er 100m2 zolder die, afhankelijk van de benodigde vergunningen, de potentie heeft om nog veel meer accommodatie te bieden.

De tuinen zijn een echt kenmerk van dit huis, momenteel aangelegd als park en ongebruikelijk groot voor een huis in het centrum van een dorp, en bieden een hoge mate van afzondering achter aantrekkelijke stenen muren.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 179.995
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI62411

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Soline (79120), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod