Huis verkopen

Object in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 178.200
Oppervlakte 245 m²
Perceel 3250 m²

Dit aanzienlijke gehuchthuis, op korte afstand van het populaire marktplaatsje Lezay, biedt veel waar voor zijn geld met 247m2 woonruimte plus een grote aangebouwde schuur, stallen en extra opslagruimte.

De begane grond bestaat uit een grote hal, een volledig ingerichte keuken met twee perspectieven en een kleine bijkeuken, een grote salon met boog naar een knusse ruimte, een kantoor, een ruime slaapkamer, een badkamer, een apart toilet, een stookruimte en een wijnopslag. Op de eerste verdieping zijn nog eens 3 slaapkamers, waaronder een enorme ouderslaapkamer van 44 m2 met kleedkamer, luxe en-suite badkamer met douche en apart toilet, een grote overloop en een familiebadkamer.

Het pand zelf staat op een perceel van 1241 m2 tuin en binnenplaats met een verharde standplaats voor meerdere voertuigen plus een extra perceel van 1932 m2 aan de overkant van een oprijlaan.

Prijs inclusief makelaarskosten: 178 200 €
Prijs exclusief makelaarskosten: 165 000 €
Inbegrepen koperscommissie: 8 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 178.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI62298

Locatie

Dit object ligt in Sainte-Soline (79120), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod