Huis verkopen

Object met zwembad in Deux-Sèvres, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.250.000
Oppervlakte 125 m²
Perceel 31707 m²

Een buitenkans om deze mooie en populaire camping te verwerven, gelegen in de vallei van de rivier de Thouet, vlakbij het middeleeuwse stadje Airvault, momenteel in eigendom van en gerund door een Brits echtpaar. Dichtbij goed gebruikte fietsroutes, waardoor er regelmatig handel is vanuit deze populaire uitvalsbasis.

De camping ligt in een park van meer dan 8 hectare (>34.000 m2/3,4 hectare) met goed onderhouden bomen en struiken en biedt faciliteiten van hoge kwaliteit op het terrein. Het hele terrein is aangesloten op riolering.

Er zijn 65 caravanplaatsen met stroomaansluiting en nog eens 6 plaatsen die volledig zijn uitgerust met water en elektriciteit. Er zijn meer dan 20 stacaravans in privébezit die huurinkomsten opleveren en er zijn 2 stacaravans voor lange termijn te huur die eigendom zijn van de camping. De camping is beveiligd met een elektrisch hek en een eigen parkeerplaats. De huidige eigenaren zijn bezig met het toevoegen van een dubbele garage.

Er zijn twee volledig toegankelijke unisex doucheblokken met faciliteiten voor mensen met beperkte mobiliteit. De camping biedt ook wasfaciliteiten die op muntjes werken.

De camping heeft een centraal gebouw van één verdieping, verdeeld tussen openbaar en persoonlijk gebruik. In het ene deel bevindt zich de onlangs gerenoveerde bar met vergunning, een toegankelijk toilet, het bistro-restaurant met zitplaatsen binnen en buiten en een aparte volledig uitgeruste professionele keuken. De moderne en ruime privéwoonvertrekken van de eigenaars vormen de rest van het gebouw en bestaan uit een onlangs gerenoveerde open woon-/eetkamer met grote keuken, een aparte snug met houtkachel, een aparte badkamer met WC Er zijn 2 tweepersoonsslaapkamers (1 met eigen douche, bad en WC, de andere met douche en WC). Er is elektrische vloerverwarming en de eigenaren gebruiken hout uit het park van de camping om de verwarmingskosten laag te houden. Er is een grote privétuin.

De camping beschikt over een nieuw omheind verwarmd buitenzwembad en een aantrekkelijk overdekt buitenterras, beide vlakbij de bar en het restaurant dat een populaire ontmoetingsplek is waar de huidige eigenaren regelmatig evenementen organiseren.
Apart van het hoofdgebouw bevindt zich het welkomstkantoor, een kleine winkel, een speelkamer en een kinderspeelplaats, samen met een jeu de boules baan en pingpong.

De camping biedt momenteel zowel open als overdekte opslagruimte voor meer dan 150 caravans, die regelmatig wordt gebruikt door de vaste klanten van de camping.

De goodwill is inbegrepen in de vermelde prijs.

Er is potentieel voor verdere uitbreiding.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.250.000
  • Type objectOnbekend
  • Badkamers1
  • ReferentieBVI57873

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Thouars (79100), in Deux-Sèvres (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod