Huis verkopen

Enorme prachtige stenen karakteristieke boerderij, inclusief enige verbouwing van de schuur, veel renovatie en tweede

€ 386.900
Oppervlakte 290 m²
Perceel 3905 m²
Aantal kamers 17 kamers

A16500 – Deze prachtige boerderij heeft veel originele kenmerken, en heeft een aantal prachtige renovaties ondergaan, waaronder het uitbreiden van de leefruimte in de aangrenzende schuur, en de remise daarachter.
Het wordt geleverd met een eveneens karaktervol ‘Petite Maison’ dat een ideale gite of permanente verhuur zou zijn, mocht u dat willen. Het zou ook onderdak bieden aan vrienden en familie die komen logeren, of om fulltime bij u te wonen – maar met echte onafhankelijkheid.
De hoofdboerderij werd in het verleden uitgebaat als Chambre D’Hotes (B&B), en is ideaal geschikt, met 4 grote slaapkamers boven, en met een 5e slaapkamer in een aparte ruimte beneden voor de eigenaars om privacy te behouden.
Op nog geen 10 minuten rijden van de populaire stadjes Abjat-Sur-Bandiat en St-Saud-Lacoussiere – met alle plaatselijke voorzieningen die u mag verwachten… en zelfs een zwemmeer.
De grotere steden Nontron en Chalus liggen beide op slechts 20 minuten afstand.
Limoges Intl. Airport ligt op 50 minuten afstand.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 386.900
 • Type objectOnbekend
 • Kamers17
 • Slaapkamers7
 • Badkamers3
 • ReferentieUF-A16500

Locatie

Dit object ligt in Abjat-sur-Bandiat (24300), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod