Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 46.000
Oppervlakte 80 m²

Perfecte locatie voor een klein afsluitbaar project. Charmante traditionele stenen woning gunstig gelegen in het centrum van het dorp, omringd door grotere plaatsen met alle winkels en faciliteiten. Dit oudere tussenhuis is momenteel ingericht als een woning met 2 slaapkamers, met ruimte om accommodatie toe te voegen op de 2e verdieping en de zolder. Het huis heeft vele jaren goed gefunctioneerd, maar zou kunnen profiteren van een update van de belangrijkste voorzieningen. De indeling aanpassen om het gezinsvriendelijker te maken, zou een uitstekende investering zijn.

Naast de basisschool, met een park in de buurt en een eigen perceel volkstuin/land op loopafstand is dit een juweeltje dat je gezien moet hebben. Een vakantiehuis of een permanente woning, dit zou in beide gevallen goed werken!

Prijs inclusief makelaarskosten: 46.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 40.000 €
Koperscommissie inbegrepen: 6.000 €

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 46.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI61012

Locatie

Dit object ligt in Augignac (24300), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod