Advertentie publiceren

Chateau/prestige in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.450.000
Oppervlakte 600 m²
Perceel 94884 m²

Schitterend landgoed bestaande uit een mooie manoir, een ‘maison de gardien’, twee gastenverblijven, een sport-/recreatieruimte, een verwarmd binnenzwembad en een bijgebouw, dominant gelegen op bijna 9,5 hectare grond bestaande uit weiland en bos. 

Het geheel ligt wat hoger op een plateau met leuk uitzicht op het dorp en de weidse omgeving. 

Een grote, met bomen omzoomde oprijlaan geeft toegang tot het landgoed met in totaal zo’n 600 m2 woonoppervlak, 18 vertrekken, waarvan 11 slaapkamers. Fantastische keuken en ontvangstruimtes. Een en ander is indrukwekkend en smaakvol gerenoveerd, gebruikmakend van hoogwaardige materialen. 

Een en ander kan tevens geschikt zijn voor paardenliefhebbers, vanwege het grote weiland, enkele bomen en een put. Het houten bijgebouw kan dan omgebouwd worden tot drie stallen. 

Dominant gelegen in een idyllische omgeving, op loopafstand van een Middeleeuws dorp met diverse winkels en restaurants en op ca. 20 minuten rijden van de luchthaven en de stad Bergerac. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 1.450.000
  • Type objectChateau/prestige
  • StatusVerkocht
  • Referentie284204m

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod