Advertentie publiceren

Chateau/prestige in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 2.080.000
Oppervlakte 450 m²
Perceel 243652 m²

Schitterend, 17e-eeuws kasteel (ca. 450 m² woonoppervlak) waarop de tijd geen invloed heeft gehad en dat haar charme heeft weten te behouden, midden in de natuur gelegen op een unieke locatie, in een omgeving van onberispelijke schoonheid. De opstallen liggen midden op het terrein en er is een fraaie toegangspoort. Het geheel verkeert in goede staat van onderhoud.

Indeling kasteel met op de begane grond o.a. een zeer ruime entree met toegang tot de keuken, twee grote woonkamers/salons met open haard, een orangerie/serre, wasruimte/buanderie en een kantoor. 

Toegang tot de eerste verdieping via een prachtige houten trap waar zich 4 slaapkamers bevinden met elk een eigen badkamer, waaronder een master suite met grote kleedkamer. 

Op de verbouwde zolder is er een logeerkamer of fitnessruimte en een speelkamer met biljart.

Het landgoed strekt zich uit over ruim 24 hectare grond aan één stuk met bossen, weilanden en een eigen meer, stallen en een overdekt zwembad

Het geheel is hoogwaardig gerenoveerd met behoud van karakter. 

Bijgebouwen: Hangar (ca. 80 m²) voor het stallen van auto’s en campers, een schuur (400 m²) met garage en werkplaats. 

Conciërgewoning (ca. 55 m²) en schuur omgebouwd tot stal met 4 paardenboxen en een groot kippenverblijf. 

Bijgebouw voor opslag en zadelkamer.

Gelegen in een prachtige omgeving, op een half uur van Bergerac met vliegveld en ongeveer tien minuten van een aangenaam marktstadje met diverse voorzieningen. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 2.080.000
  • Type objectChateau/prestige
  • Referentie296429

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod