Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 595.000
Oppervlakte 350 m²
Perceel 400 m²

Op een kwartier van de mooie stad Bergerac en van het vliegveld, in een gehucht op de oever van de rivier de Dordogne, ligt deze monumentale voormalige papierfabriek verbouwd tot strak design woonhuis met prachtig uitzicht over de rivier. Dit pand met moderne industriële uitstraling, gebouwd aan het begin van de vorige eeuw, werd in 2010 volledig verbouwd met goede, moderne materialen en sfeervolle aankleding. de woonruimte is verdeeld over 4 niveaus. Leuke, levendige omgeving met eeuwenoude marktstadjes en authentieke dorpjes.

De begane grond heeft een mooie living van 44 m² met haard en toegang tot balkon (rivierkant, uitzicht op de Dordogne), een slaapkamer met badkamer, een apart toilet en een berging (16 m²). Toegang tot garage.

Op de bovenste verdieping zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers, een apart toilet en een prachtige open ruimte van ca. 100 m² met een verwarmd zwembad van 3 x 8 meter en zomerkeuken; toegang tot het balkon met uitzicht op de rivier.

Tussen de begane grond en het tuinniveau bevindt zich de tussenetage met de lounge/tv-ruimte en toilet. 

Op tuinniveau bevindt zich de keuken met terras op de oever van de rivier de Dordogne.

Inpandige, grote garage (56 m²) op de begane grond en de technische ruimte van het zwembad. 

Een uniek en ruim geheel met authentieke uitstraling en een moderne touch.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 595.000
  • Type objectHuis
  • Referentie323608

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod