Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 1.700.000
Oppervlakte 1146 m²
Perceel 54000 m²

Een fantastisch object dat een prachtig huis en een potentieel royaal inkomen biedt. Dit historische landhuis ligt op een eigen terrein van meer dan 5 hectare en heeft een prachtig ononderbroken uitzicht over het omringende platteland.

Het landgoed omvat drie prachtig verbouwde cottages. Elk huisje heeft een open woonruimte plus twee slaapkamers en twee ervan hebben een eigen zwembad. Grenzend aan de huisjes is een grote fitnessruimte met een aparte doucheruimte en een wasruimte.

Het landhuis ligt ver weg van de huisjes en heeft een eigen binnenplaats en privézwembad. Binnen zijn er 7 slaapkamers (elk met een eigen badkamer), een enorme keuken met grote zithoek, vier andere ontvangstruimten en een grote bijkeuken.

De grote tabaksschuur biedt voldoende schaduw om te ontspannen bij het zwembad op zonnige dagen en leidt naar een eethoek buiten, compleet met eigen kroonluchter, open haard en uitzicht.

Aan de andere kant van het pand staat de pigeonnier, die is uitgebreid tot een romantische verborgen ruimte over 2 verdiepingen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 1 700 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 1 619 048 €
Inbegrepen koperscommissie : 5

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 1.700.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers14
 • ReferentieBVI22180

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod