Huis verkopen

Mooi landhuis met gîte en zwembad in Queyssac

€ 394.920
Oppervlakte 150 m²
Perceel 55300 m²
Aantal kamers 7 kamers

A21483XD24 – Prachtig landhuis net buiten Bergerac, met 5 hectare terrein, oude stenen muren, een zwembad, spa en gemeubileerde gîte voor uitzonderlijk comfort en mogelijkheden.
Dit charmante oude stenen huis is genesteld in het hart van het platteland en biedt totale privacy op het grote terrein van zes hectare. Je kunt optimaal profiteren van de rust en de natuurlijke schoonheid van de omgeving.
Het zwembad en de spa zijn een oase van ontspanning en verfrissing op zonnige dagen. Je kunt nieuwe energie opdoen terwijl je de omliggende weilanden en bossen bewondert.
Een gemeubileerde gîte – verhuurd op seizoensbasis – vult het hoofdgebouw aan.
Informatie over de risico’s waaraan deze woning is blootgesteld is beschikbaar op de website van Géorisques: https://www.georisques.gouv.fr

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 394.920
 • Type objectOnbekend
 • Kamers7
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A21483XD24

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag, zaterdag 25 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod