Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 771.300
Oppervlakte 249 m²
Perceel 10764 m²

Het gebeurt niet vaak dat we kunnen opscheppen dat een woning “niets te doen” heeft, maar deze is gebouwd in 2018 en heeft een uitstekende DPE A-classificatie.

Het staat op een prominente plek in een pittoresk dorpje en biedt een prachtig uitzicht op de tuin en het platteland vanaf het travertijnen terras van 160 meter. Deuren leiden hierheen vanuit de woonkamer, het kantoor/de vierde slaapkamer en de hoofdslaapkamer.

De volledig geïntegreerde keuken is ambachtelijk gebouwd en heeft granieten werkbladen en marmeren vloeren die door het hele huis lopen.

Er zijn 3 tweepersoonsslaapkamers, waarvan 2 met eigen douche, een kantoor of vierde slaapkamer, een bijkeuken en een apart toilet. Verder is er een onafhankelijk appartement toegankelijk op tuinniveau of intern, perfect voor bezoekende gasten, familieleden of om een extra inkomen te genereren, bestaande uit een grote slaapkamer, eetkeuken en doucheruimte.

Er is een enorme kelder die ideaal is voor het opslaan van een wijncollectie en waar zich ook het verwarmingssysteem bevindt en er is zelfs een generator voor het geval de stroom uitvalt. Aan alles is gedacht. Er is nog veel ruimte over om meer kamers te maken (wat dacht je van een thuisbioscoop?) als dat nodig is (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Bovenop dit alles staat het huis op een terrein van ongeveer een hectare met uitzicht op het omringende platteland en er zijn 2 bijgebouwen, waarvan er een momenteel wordt gebruikt als kapelletje en de andere als opslagruimte voor de tuin, maar die ingericht zouden kunnen worden als verdere accommodatie of eventueel als gite, afhankelijk van de bouwvoorschriften.

Dus waar wacht je nog op? Boek vandaag nog je bezichtiging!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 771.300
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI66789

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod