Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 424.000
Oppervlakte 327 m²
Perceel 4306 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! De omgeving is werkelijk betoverend en het overheersende gevoel is er een van een exclusieve woonwijk, een streng bewaakt en goed bewaard geheim! Er zijn een handvol buren langs het kleine laantje, maar het royale perceel van dit huis is volledig omheind met heggen en hekwerk aan alle kanten, waardoor je verzekerd bent van volledige privacy en rust. Ideaal voor huisdieren of kinderen om vrij rond te rennen. De professioneel aangelegde tuin staat vol met exotische bomen en struiken die ontworpen zijn om het hele jaar door kleur te geven en is een toevluchtsoord voor wilde dieren. Prachtige vogels en vogelgezang zijn altijd aanwezig.

Toch is het maar 10 minuten rijden naar de bruisende stad Bergerac aan de rivier met zijn fantastische markten, diverse winkels, uitstekende scholen, ziekenhuis en slechts 5 minuten rijden naar het internationale vliegveld met dagelijkse vluchten naar het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België en Parijs.
Dit huis heeft echt het beste van twee werelden.
Het is perfect voor permanente bewoning of als vakantiehuis, of zelfs voor een inkomen genererende vakantieverhuur.

De villa zelf dateert uit het begin van de jaren 1980, maar is in de loop der jaren aanzienlijk gemoderniseerd. De lichte en ruime accommodatie is handig ingedeeld op één niveau, met daaronder een grote kelder met een grote garage, wasruimte en een speelkamer en extra leefruimte. Er is een fantastisch terras en een serre aan de achterkant, zodat je het hele jaar door kunt genieten van het prachtige uitzicht over de met wijnranken begroeide vallei. Aan de voorkant van het huis is er een overdekt terras dat in de zomermaanden de broodnodige schaduw biedt om buiten te eten, met uitzicht op het prachtige terrein en aan de overkant van het zwembad. Het zwembad zelf is overdekt en verwarmd, wat het gebruiksseizoen aanzienlijk verlengt, en met 14 meter lang en 5 meter breed is er zeker genoeg ruimte voor iedereen om er tegelijk in te liggen! Er is ook een poolhouse met ingerichte keuken, een pomphuis en een grote houten werkplaats op het terrein.
Kortom, woorden en foto’s alleen kunnen deze woning geen recht doen, bezichtiging is ESSENTIEEL. Wacht niet te lang – huizen op deze locatie komen niet vaak op de markt en zijn daarom zeer gewild.

Prijs inclusief makelaarskosten: €424 000
Prijs exclusief makelaarskosten: €400 000
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 424.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI66859

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod