Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 997.500
Oppervlakte 438 m²
Perceel 13290 m²

Sierlijk en imposant 18e eeuws familiehuis op een volgroeid terrein van 1,3 ha, met veel lichte en ruime kamers, hoge plafonds en antieke kenmerken.

Kom binnen in de imposante hal, met originele tegelvloer en deuren die leiden naar de prachtig ingerichte keuken met geïntegreerde Neff ovens, inductiekookplaat, eiland, granieten werkbladen en waskast. Er is een aparte eetkamer, een koffiekamer met houten lambrisering, een woonkamer en verder een studeerkamer en een mooie tuinkamer over de hele breedte van het pand met driedubbele ramen.

Er zijn in totaal zeven slaapkamers, waarvan vijf op de eerste verdieping. De grootste suite is erg ruim en heeft een kleedkamer en een eigen badkamer met tegelvloer, twee wastafels, een bad, douche en toilet. Een centrale slaapkamer met uitzicht over de achtertuin leidt je naar nog twee kamers, waarvan er een directe toegang heeft tot de familiebadkamer met twee wastafels, een bad en een douche. Een andere trap leidt je naar de tweede verdieping met nog twee tweepersoonsslaapkamers met eigen badkamer en een enorme zolderruimte daarachter die je na renovatie nog meer leefruimte zou kunnen bieden! Er is een echte kans om je stempel te drukken op dit prachtige huis.

De tuinen zijn erg mooi met volwassen bomen en beplanting die schaduw bieden, een overdekt terras voor zwoele zomeravonden, een ander overdekt terras met een zomerkeuken, een douche en dat alles met uitzicht op het prachtige verwarmde zoutwaterzwembad met omliggend terras.

Er is een grote schuur voor al je opslagbehoeften met originele dierenboxen en een schattig huisje om te renoveren, perfect als je een project wilt?

Dit gewoonweg verbluffende object is perfect gelegen voor het gemak en de toegang tot Bergerac en zijn fantastische faciliteiten en transportverbindingen die op slechts een paar minuten rijden liggen.

Prijs inclusief makelaarskosten : €997 500
Prijs exclusief makelaarskosten: €950 000
Inbegrepen koperscommissie: 5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 997.500
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI71463

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod