Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 4.240.000
Oppervlakte 550 m²
Perceel 327876 m²

Prachtig 17e-eeuws château met fantastisch uitzicht in het hart van een landgoed van 33 hectare, bestaande uit een conciërgewoning, 3 prachtig gepresenteerde gastenverblijven, extra bijgebouwen te ontwikkelen voor eigen gebruik/behoeften, meerdere wijngaarden en agrarische gebouwen.

Het château, gelegen op een dominante verhoogde positie, is prachtig aangelegd op twee niveaus, met zijde bedekte muren en sublieme handgeschilderde muurschilderingen en friezen.

De begane grond bestaat uit een entreehal met stenen trap naar de eerste verdieping, woonkamer, bibliotheek, keuken, eetkamer en toilet. De eerste verdieping bestaat uit een zitkamer en drie slaapkamers, elk met een eigen doucheruimte.

Er zijn ook drie gîtes, die deel uitmaken van een vleugel aangrenzend aan het hoofdgebouw, waarvan er twee een woonkamer, keuken, slaapkamer en en-suite badkamer met douche hebben, en een derde gîte met een vergelijkbare indeling maar met 3 slaapkamers. Deze bijgebouwen zijn afgewerkt in dezelfde stijl als het château, opnieuw met een uitgesproken elegantie in de keuze van materialen en decor. Elke gîte heeft een overdekt terras, een spa en een barbecue waar je gasten kunnen genieten van die lange zomeravonden terwijl ze het prachtige uitzicht bewonderen.

Een conciërgewoning grenzend aan de westkant van het château maakt het woongedeelte compleet en bestaat uit een woonkamer/keuken, een badkamer, een toilet, een mezzanine en twee slaapkamers.

Om je dagen in deze weelderige omgeving nog aangenamer te maken, staat er een complex gewijd aan ontspanning tot je beschikking, met een verwarmd zwembad van 11m x 5m in het midden en bijgebouwen met kleedkamers, douches, een massageruimte en een receptieruimte aan de zijkanten.

Voor wie liever wandelt, leiden de tuinen je naar de fontein van het landgoed, die zich op het kruispunt van de paden bevindt en al te zien is vanaf de hoogtes van het zwembadgedeelte of de tuinen van het kasteel en de gîtes. Op de achtergrond is ook een olijfgaard te zien tussen de wijnranken die zich uitstrekken aan weerszijden van het landgoed.

Voor de wijngaard zijn agrarische gebouwen en apparatuur inbegrepen, evenals de wijnkelder, een proeflokaal en andere functionele ruimtes, om er maar een paar te noemen.

Een uitzonderlijk landgoed dat zich leent voor verschillende projecten, op minder dan 90 minuten van Bordeaux.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 4.240.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers10
 • Badkamers8
 • ReferentieBVI71405

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod