Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 240.750
Oppervlakte 116 m²
Perceel 285 m²

Halfvrijstaand huis uit het begin van de 20e eeuw, gelegen in een rustige straat en met prachtig uitzicht op een park, vlakbij het centrum van Bergerac.

Op de verhoogde begane grond bieden originele houten vloeren, hoge plafonds, mooie witgeschilderde houten deuren en ramen met dubbele beglazing zowel charme als comfort. Hier vind je een grote slaapkamer met uitzicht op het park, een witte marmeren open haard en een moderne parketvloer. De woonkamer heeft een gezellige zithoek, een marmeren open haard en uitzicht op het park. De scheidingswand tussen de woonkamer en de eetkamer is verwijderd om één grote L-vormige kamer te creëren, deze kan gemakkelijk opnieuw worden geïnstalleerd om bijvoorbeeld een tweede slaapkamer te maken, indien nodig. In de grote eetkamer, naast de afgescheiden keuken, is het mogelijk om een nieuwe keuken te plaatsen om een moderne open keuken eetkamer te creëren en om de keuken om te vormen tot een badkamer, indien nodig. Vanuit de eetkamer is er directe toegang tot een balkon dat net zo lang is als het huis zelf en met een vredig uitzicht op de achtertuin en de stad. Vanuit de keuken leidt de originele houten trap naar een ruime zolder, om eventueel te renoveren (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Vanuit de groen geschilderde hal leidt nog een originele houten trap naar de begane grond. Hier vind je een badkamer met bad, douche, WC en wastafel, naast een aparte WC met wastafel. Er zijn ook twee kamers, een dient momenteel als wasruimte, kan dienen als tweede slaapkamer of als keuken met directe toegang tot het overdekte terras en de tuin, de andere kamer dient momenteel als kantoor/slaapkamer en heeft ook een directe toegang tot buiten. Op de begane grond is er een groot bijgebouw voor opslag, wat erg praktisch is om te hebben.

Aan de voorkant van het huis is er een kleine tuin in Engelse stijl en er is ook een grotere tuin aan de achterkant van het huis, ook in Engelse stijl met veel rozen en hortensia’s. Het balkon op de eerste verdieping creëert een gezellige sfeer. Het balkon op de eerste verdieping creëert een overdekt terras op de begane grond, er moet wel wat aan gebeuren.
Dit huis komt uit een andere tijd en ademt charme en karakter, het ligt in een rustige straat, het heeft prachtig uitzicht op het park, een groot balkon en een eigen tuin vlakbij het centrum! Het heeft zelfs de mogelijkheid om een inkomen te genereren dankzij de onafhankelijke ingang op de begane grond (onder voorbehoud van de nodige vergunningen).

Openbaar vervoer en het vliegveld zijn niet ver, en er is gratis openbare parkeergelegenheid in de straat. Dit is een geweldige kans voor veel stadsbewoners.

Prijs inclusief makelaarskosten : 245.030 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 229.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 240.750
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI68732

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod