Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 585.200
Oppervlakte 389 m²
Perceel 3754 m²

Op een steenworp afstand van het historische centrum van Bergerac ligt dit prachtige, ruime huis met aangelegd terrein, apart chalet/gastenverblijf, garages, zwembad en directe toegang tot de rivier.

Het huis is verdeeld over 4 verdiepingen, te beginnen in de kelder met verschillende kelders en wijnkelders, die voldoende opslagruimte bieden. Op de begane grond is de entreehal met antieke tegelvloer, studeerkamer, moderne designkeuken-eetkamer, ontvangstkamer, zitkamer en wc en toegang tot de overdekte veranda met uitzicht op de tuin. Op de 1e verdieping zijn 5 slaapkamers, badkamer, doucheruimte en wc, en tot slot zijn er op de 2e verdieping nog 3 slaapkamers, badkamer met wc en een zolder.

Aan de buitenkant staat een apart chalethuis dat al is ingericht om je gasten te ontvangen (mogelijk gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen), met een keuken/eetkamer/woonkamer, douche, wc en een mezzanine op de 1e verdieping met uitzicht op de tuin. Het gastenverblijf ligt in het midden van het prachtig aangelegde terrein met ook het zoutwaterzwembad, verschillende bijgebouwen waaronder twee garages en privétoegang tot de rivier, ideaal om de Dordogne te bewonderen of te genieten van een wandeling langs het water.

Dichtbij de winkels en het centrum van Bergerac is dit object een unieke kans voor een hoofd- of tweede woning.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 585.200
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers8
 • Badkamers5
 • ReferentieBVI71442

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bergerac (24100), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod