Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 259.000
Oppervlakte 156 m²
Perceel 5360 m²

Charmante woning, in 2007 gebouwd in de stijl van de Périgord, gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving met een prachtig uitzicht over het platteland. Eenvoudige inrichting en afwerkingswerkzaamheden te voorzien maar het pand heeft een goede/solide basis. Ligging zonder directe buren aan een doodlopend weggetje in het hart van de Périgord Noir op ca. 10 kilometer van het middeleeuwse Sarlat-le-Caneda.

Indeling op de begane grond een entree, een grote woonkamer van ca. 58 m² met eetkamerdeel en open keuken, twee slaapkamers, een badkamer (douche) en toilet. De begane grond is aangenaam licht dankzij de vele ramen en glazen deuren. 

De bovenverdieping is momenteel een groot vertrek over de hele lengte van het huis en kan verbouwd worden tot twee nieuwe slaapkamers en een badkamer. 

Een dubbele open garage.

Het pand verkeert in goede bouwtechnische staat echter er zijn cosmetische aanpassingen aan de moderne tijd/sfeer te voorzien. 

Een mooi plekje en goed pand in een prachtige omgeving met rivieren en kastelen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 259.000
  • Type objectHuis
  • Referentie306843

Locatie

Dit object ligt in Beynac-et-Cazenac (24220), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod