Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 757.900
Oppervlakte 300 m²
Perceel 20491 m²

Deze grote, ruime, vrijstaande woning ligt aan de rand van je eigen zwemmeer (5000m2), volledig gevuld met verschillende vissoorten, en omgeven door volgroeide bossen en natuurpaden; er zijn 2 grote paddocks, met elektrische omheining, die ook geschikt zijn voor het houden van paarden, geiten en lama’s.

Het huis is gebouwd in de jaren 1970 en is het onderwerp geweest van een moderne renovatie, waardoor het nu overal ruimte en licht biedt, met prachtige travertin tegels die de hele begane grond bedekken.

Het pand beschikt nu over een apart appartement, perfect voor familie en vrienden of verhuur omdat het een eigen ingang heeft naar de tuinen, met een minikeuken, eigen douche en slaapkamer met tweepersoonsbed.

Dubbele glazen deuren openen naar de ruime open woonkamer, eetkamer en keuken, perfect voor een familiebijeenkomst, met een stenen open haard, een overloop erboven en weids uitzicht over de tuinen. Verder zijn er nog twee slaapkamers op de begane grond, een familiebadkamer en twee gastentoiletten.

De houten trap is momenteel voorzien van een lift die geschikt is voor rolstoelgebruikers en leidt naar de master suite met een kleed- en doucheruimte, nog 3 slaapkamers en een prachtige familiebadkamer. Aan het einde van de gang is er een grote mezzanine met kantoorruimte aan de ene kant boven de zitkamer met een houten balustrade die het oog leidt naar de begane grond en kantoorruimte daarachter.

Het huis profiteert van een enorme kelder onder het pand, ca. 200m2, waarin momenteel het dubbele verwarmingssysteem is ondergebracht (hout en olie, de keuze is aan jou), een wasruimte, wijnopslag, houtopslag, werkplaats, ruimte voor een fitnessruimte, opslagruimte voor hengels en deuren die leiden naar de oever van het meer… het is absoluut FABULOUS!

Wat wil je nog meer? De tuinen zijn zeer royaal en omsluiten het pand met verschillende speelterreinen geschikt voor zowel kinderen als volwassenen, een verhoogd terras en BBQ-plek kijkt uit over het meer met weelderig uitzicht, het is absoluut betoverend. Verder is er parkeergelegenheid voor meerdere auto’s achter een elektrische toegangspoort en een in- en uitrit.

Met gemakkelijke toegang tot een plaatselijke bakker, winkel en restaurants, en snelle wegen naar Bergerac en zijn overvloed aan voorzieningen, trein- en luchtnetwerken, en de prachtige Issigeac, is dit een zeldzame kans om een uniek en prachtig object te kopen.

BOEK VANDAAG NOG UW BEZICHTIGING BIJ ONS!

Prijs inclusief makelaarskosten : 795.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 750.000 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 757.900
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers7
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI63142

Locatie

Dit object ligt in Bouniagues (24560), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod