Advertentie publiceren

Twee mooie huizen, 1e heeft 4 slaapkamers de 2e heeft 3 slaapkamers. Heerlijk groot zwembad en mooie tuin!

€ 449.950
Oppervlakte 350 m²
Perceel 4182 m²
Aantal kamers 17 kamers

A09123 – Dit mooie stenen pand heeft een aantrekkelijke woning met 4 slaapkamers, plus een zeer mooi huis met 3 slaapkamers. Er is ook een stenen bijgebouw dat momenteel wordt gebruikt als een opnamestudio, die potentieel heeft om te worden omgezet in een gastenverblijf. In de tuin staat ook een grote houten schuur voor het drogen van tabak, die op warme zomerdagen een heerlijke overdekte eetgelegenheid vormt, of ook gebruikt kan worden voor het parkeren van auto’s.
Het huis ligt aan een rustig landweggetje, op slechts 3 km van het dorp St Séverin, met winkels, bars en restaurants. Het populaire dorp Verteillac, ook met winkels, bars en restaurants, en een maandelijkse brocante ligt op slechts 9 km afstand. Dan is er nog een van de mooiste dorpen van Frankrijk, Aubeterre sur Dronne op slechts 12 km afstand, met zijn strand langs de rivier de Dronne, evenals kanoën en kajakken. In het dorpscentrum is er een mooi schaduwrijk plein met restaurants, bars, en schilderachtige kleine winkeltjes.
Deze uitstekende woning is echt een must om te bekijken!!!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 449.950
 • Type objectOnbekend
 • Kamers17
 • Slaapkamers7
 • Badkamers5
 • ReferentieUF-A09123

Locatie

Dit object ligt in Bouteilles-Saint-Sébastien (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod