Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 320.000
Oppervlakte 204 m²
Perceel 2457 m²

We zijn verheugd om deze geweldige, stenen verbouwde schuur op een rustige, gewilde locatie aan te kunnen bieden.

Als je aankomt bij dit mooie pand, valt je eerst de prachtige stenen op, de goed onderhouden tuin, het geweldige verwarmde zwembad en het fantastische uitzicht.

Het grote terras met uitzicht op de tuin is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van het uitzicht over de tuin met zijn vele fruitbomen, en verder over het platteland in de verte.

Het verwarmde zwembad is een heerlijke plek om te ontspannen en af te koelen op een zonnige middag. Het zwembad wordt gecompleteerd door een buitendouche en een grote opbergcabine, perfect voor het opbergen van meubels en zwembad- en tuinspullen.

Binnen is de belangrijkste, dubbelhoge, woonkamer een grote open ruimte, overspoeld met licht door de vele ramen. De originele balken zijn bewaard gebleven en dragen bij aan het geweldige karakter van de kamer. Er is een ruime keuken en eethoek, die in open verbinding staan met de woonkamer. Er is een slaapkamer, badkamer en aparte bijkeuken beneden, evenals een andere ruime kamer die gebruikt wordt als af en toe een slaapkamer. Daarnaast is er een fantastische, grote opslagruimte die kan worden verbouwd tot meer leefruimte (afhankelijk van de gebruikelijke bouwvergunningen).

Boven is er een grote mezzanine die is gebruikt als meer leefruimte en als een geweldig kantoorgedeelte. Er is nog een badkamer en een slaapkamer met uitzicht op de achtertuin. Nog een slaapkamer boven heeft ramen met uitzicht op de tuin en het zwembad.

Er is centrale verwarming in het hele huis en een heerlijke houtkachel in de woonkamer.

Dit goed onderhouden huis zou een geweldig vakantiehuis zijn, maar ook zeer geschikt als hoofdverblijf.

Op slechts een klein eindje rijden van het levendige stadje Verteillac met een scala aan geweldige faciliteiten, moet dit huis echt gezien worden om het te kunnen waarderen.

Prijs inclusief makelaarskosten : 369 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 348 114 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 320.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI65087

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bouteilles-Saint-Sébastien (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod