Advertentie publiceren

***UNDER AANBIEDING*** Unieke woning aan de rivier in Brantôme.

€ 190.000
Oppervlakte 116 m²
Aantal kamers 5 kamers

A14479 – Dit unieke pand heeft ‘het beste uitzicht van Brantôme’. Het ligt boven de rivier de Dronne, met uitzicht op een park, in een van de mooiste en meest historische dorpen van Frankrijk. Met een spectaculair uitzicht op de beroemde benedictijnenabdij ligt het pand op een minuut lopen van het centrum van een bijzonder charmant en populair dorp met scholen, twee banken, supermarkten, artsen, dierenarts, tandartsen, apotheek, ijzerhandel, een wekelijkse en diverse andere markten en evenementen gedurende het hele jaar, diverse sportactiviteiten en clubs, restaurants, bars en een breed scala aan winkels – alles wat u nodig heeft voor het dagelijks leven.
Dit pand dateert uit ongeveer de negentiende eeuw, op de route van St Jacques de Compostelle, en is doordrenkt van geschiedenis, maar is smaakvol en sympathiek gerenoveerd en uitgebreid voor modern comfort en om te genieten van zijn onvergelijkbare locatie en uitzicht.
Het pand bestaat uit drie verdiepingen en is bedrieglijk ruim. Er zijn geen kleine kamers in dit bijzondere einde-van-terras huis

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 190.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers5
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A14479

Locatie

Dit object ligt in Brantôme en Périgord (24310), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod