Advertentie publiceren

Huis, 117m2 met 3 slaapkamers, schuur en werkplaats op 800m2 grond

€ 152.000
Oppervlakte 117 m²
Perceel 800 m²
Aantal kamers 4 kamers

A13872 – Stenen huis, te restaureren, van 117m2, in een gehucht op 11,5 km van Brantôme en Périgord en 13km van Mareuil en Périgord, met garage en werkplaats op 800m2 grond.
Het bestaat op de begane grond uit een grote woonkamer met keukenhoek en een houtkachel in de woonkamer, een hal die leidt naar de wasruimte en de hoofdslaapkamer met doucheruimte en apart toilet.
Op de eerste verdieping zijn er 2 mooie slaapkamers en een ruimte om een extra doucheruimte te maken – de afvoeren zijn aanwezig.
Dit huis wordt gecompleteerd door een aangrenzende schuur van 60m2 en een werkplaats van 60m2 op de grond met mezzanine met een aparte elektrische meter met drie fase. Er is een grote houtkachel om het te verwarmen en het dak is geïsoleerd.
Het regenwater wordt opgevangen in een ondergrondse tank en er is een put geïnstalleerd met een pomp voor het besproeien van de tuin. Het is mogelijk om het toilet van water te voorzien, het ontbreekt alleen aan een pomp.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 152.000
 • Type objectOnbekend
 • Kamers4
 • Slaapkamers3
 • Badkamers1
 • ReferentieUF-A13872

Locatie

Dit object ligt in Brantôme en Périgord (24310), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Leggett Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod