Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 235.400
Oppervlakte 230 m²
Perceel 2433 m²

Gelegen aan de rand van een klein dorp in een verhoogde positie is dit 5 slaapkamers, 2 badkamers tellende pand met aangrenzend 1 slaapkamer, 1 badkamer appartement, garage, zwembad en ruime tuinen. (Totaal perceel ca. 2433m²).

De flexibele indeling van de accommodatie (totaal ca. 304m²) wordt aangeboden op twee niveaus en is toegankelijk via een centrale oprit met aan weerszijden een tuin met gazon. Ruime parkeergelegenheid en een garage.

Omheinde afscheidingen en volwassen bomen bieden privacy en schaduw voor de warme zonnige dagen.

Het terras aan de zijkant (met directe toegang tot de keuken) ligt op het zuidwesten en biedt een ruime ontspanningsruimte met daarachter het zwembad en de betegelde omheining.

Het appartement kan worden afgeschermd op de oprit voor totale privacy tussen de eigendommen, mochten de eigenaren gebruik willen maken van het verhuurpotentieel.

Het altijd populaire marktstadje Piegut-Pluviers ligt op slechts 10 km met de internationale luchthaven van Limoges op ongeveer 74 km en TGV-verbindingen in Angouleme op ongeveer 45 km.

Prijs inclusief makelaarskosten : 235 400 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 220 000 €
Koperscommissie inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 235.400
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers6
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI63316

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Bussière-Badil (24360), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod