Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 214.000
Oppervlakte 210 m²
Perceel 1407 m²

Voormalige gendarmerie, gelegen in een klein dorp met een bakker, een kruidenierswinkel, een slagerij, een postkantoor en een bar/restaurant.

Deze voormalige gendarmerie is gebouwd boven een grote kelder, met de oude gevangeniscellen die er nog steeds zijn. Het bestaat op de begane grond uit een hal, keuken, studeerkamer, salon/eetkamer met open haard, bibliotheek, slaapkamer, 2 doucheruimtes en een ruime overloop.

De trap leidt je naar de eerste verdieping, met 6 slaapkamers, waarvan sommige met bestaande wastafels, een individuele doucheruimte en een grote gang. De zolder is verdeeld in 6 kleine kamers en wordt gebruikt voor opslag.

In de kelder vind je de stookruimte, ideaal voor opslag, en een garage/werkplaats. In de aangrenzende tuin van ongeveer 1.407m² staat een klein huisje dat volledig gerenoveerd moet worden. Dit zou gebruikt kunnen worden als gastenverblijf of gite.

Dit mooie en ruime huis heeft werk nodig om het weer in zijn oude glorie te herstellen, maar het heeft al dubbel glas sinds 2015, de verwarmingsketel kan gebruikt worden op hout of olie, maar kan ook aangesloten worden op stadsgas, het huis is aangesloten op de riolering.

Prijs inclusief makelaarskosten : 214 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 200 000 €
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 214.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers9
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI64453

Locatie

Dit object ligt in Bussière-Badil (24360), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod