Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 270.000
Oppervlakte 152 m²
Perceel 6976 m²

Dit huis ligt tussen Sarlat-la-Caneda in de Dordogne en Gourdon in de Lot. Het is ruim, privé en heeft uitzicht op het omringende platteland. Het dynamische dorp Cenac-et-St Julien ligt op slechts een paar kilometer afstand en de weg naar het huis is erg rustig. Het is een idyllische plek.

Dit huis is in de jaren 1980 gebouwd door een architect als zijn eigen huis. Het heeft een mooie vloeiende overgang naar binnen en naar buiten met talloze terrassen. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan een op de begane grond en een met een eigen balkon. Er is een L-vormige, open maar gezoneerde woonkamer die leidt naar het zwembad en de tuin. Het terrein rondom is bebost met eiken, wat een aantrekkelijke schaduw geeft en het is volledig privé.

De structuur en indeling zijn goed, het is een huis dat wat bijwerken nodig heeft, dus als je op zoek bent naar een huis waar je je persoonlijkheid in kwijt kunt, dan zou dit het kunnen zijn.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 270.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72252

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Cénac-et-Saint-Julien (24250), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod