Huis verkopen

Zeer mooie woning aan de rand van het dorp, mogelijkheid tot 4 slaapkamers. Mooie privé omheinde tuin

€ 194.400
Oppervlakte 115 m²
Perceel 1616 m²

A16878 – Dit mooie huis is gedeeltelijk gerenoveerd en heeft een nieuw dak, dubbele beglazing en luiken, plus nieuwe eikenhouten vloeren beneden. Een nieuwe houtkachel is geïnstalleerd in de eet/woonkamer.
Er is 1 slaapkamer beneden (deze slaapkamer kan ook als woonkamer worden gebruikt indien gewenst) en er zijn 2 slaapkamers boven, waarvan 1 met een en-suite doucheruimte en toilet. De mooie tuin staat vol met bloemen en heeft ook veel fruitbomen, en een waterput. Er is een gebouw naast de schuur met een volledig gerenoveerde kamer die kan worden gebruikt als 4e slaapkamer, er is ook een wastafel in deze kamer. De grote schuur van meer dan 82 m² is perfect voor opslag, om te gebruiken als werkplaats en ook voor het parkeren van een auto.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 194.400
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieUF-A16878

Locatie

Dit object ligt in Champagne-et-Fontaine (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod