Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 246.100
Oppervlakte 185 m²
Perceel 8751 m²

Op een paar minuten van een dorp met een bar en een tearoom en op 5 minuten rijden van 2 populaire kleine marktstadjes ligt dit vrijstaande stenen huis waar je niet veel aan hoeft te doen, behalve er je eigen stempel op te drukken. Het huis is goed geïsoleerd met dubbele beglazing en centrale verwarming via een warmtewisselaar die vloerverwarming (begane grond) en radiatoren (1e verdieping) voedt en er zijn 9 zonnepanelen.
De begane grond is grotendeels open met een keuken/eetkamer die gedeeltelijk uitkomt op het woongedeelte. De aangebouwde garage is verbouwd en wordt door de verkoper gebruikt als fitnessruimte/gameruimte, maar er zou gemakkelijk meer woonruimte van gemaakt kunnen worden. Op de bovenverdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan een met een eigen badkamer en de grootste met een kleedkamer en een andere kamer die een eigen badkamer zou kunnen zijn.
De tuin van 2 hectare heeft ook een aparte garage.

Prijs inclusief makelaarskosten: €267 500
Prijs exclusief makelaarskosten: €250 000
Inbegrepen koperscommissie: 7 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 246.100
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI66586

Locatie

Dit object ligt in Champniers-et-Reilhac (24360), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod