Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 275.000
Oppervlakte 80 m²
Perceel 4000 m²

**EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES**
Dit is een karaktervol stenen huis met schuur (groot genoeg voor maximaal 8 auto’s) gelegen in een klein gehucht op korte afstand van de plaatselijke bakker en het restaurant.

Er is ook een prachtig (film-set waardig) stenen huis om te renoveren, afhankelijk van de gebruikelijke toestemmingen.

Het totale perceel is ongeveer 4000m² groot en heeft een omheinde oprijlaan die voor de huizen langs loopt. De tuin is voornamelijk in grasveld met volwassen bomen, struiken, enz. Er zijn verschillende zitgedeeltes om te genieten van het verreikende uitzicht over het platteland.

Het hoofdgebouw biedt op de begane grond een open woon-eetkamer en keuken met twee slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping. De onberispelijk gepresenteerde accommodatie heeft een goede inrichting, centrale verwarming en dubbele beglazing, samen met een houtkachel in de woonkamer.

Het levendige dorp Verteillac ligt op ongeveer 8 km en heeft een goed aanbod aan dagelijkse voorzieningen. Er is een TGV-verbinding vanuit Angouleme (ca. 44 km) en het vliegveld van Bergerac ligt op ca. 81 km.

Prijs inclusief makelaarskosten : 275.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 259.434 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 275.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers2
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI75583

Locatie

Dit object ligt in Cherval (24320), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod