Huis verkopen

Een mooie gelijkvloerse eengezinswoning met open terras, overdekt zwembad, en bijgebouwen op 500

€ 424.000
Oppervlakte 152 m²
Perceel 5000 m²
Aantal kamers 6 kamers

A12172 – Deze gelijkvloerse woning met vier slaapkamers is gebouwd in de jaren 1980 op een omheind terrein van 5000 m2 en heeft 167 m2 bewoonbare oppervlakte, evenals een open terras dat uitkijkt op het overdekte zwembad met zomerkeuken en doucheruimte.
Een ruime werkplaats leidt naar een grote garage en er is ook een open hangar die gebruikt kan worden om grote machines op te slaan, of een caravan/kampeerwagen, etc.
Het huis is gelegen in de Dordogne aan de rand van de Gironde dicht bij de lokale voorzieningen en op slechts 5 minuten van Saint-Seurin-sur-l’Isle met zijn populaire zondagochtend markt en toegang tot de TGV.
De grotere steden Bergerac, Périgueux en Bordeaux liggen allemaal op ongeveer 50, 60 en 70 km van het huis en voor de wijnliefhebbers onder ons ligt het middeleeuwse stadje Saint-Emilion, met zijn beroemde wijngaarden, op slechts 21 km afstand.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 424.000
  • Type objectHuis
  • Kamers6
  • Slaapkamers4
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A12172

Locatie

Dit object ligt in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod