Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 395.000
Oppervlakte 304 m²
Perceel 24545 m²

EXCLUSIEF BIJ BEAUX VILLAGES! Toegang via een afgesloten ingang, dit karaktervolle landhuis biedt 4 slaapkamers, 2 badkamers, samen met aangebouwd bijgebouw, bijgebouwen, te renoveren zwembad en tuinen / park / bos (eiken en tamme kastanje die brandhout leveren) van ongeveer 2,45 hectare.

De belangrijkste accommodatie is gerenoveerd door de huidige eigenaren, met behoud van veel historische kenmerken. In het kort – Begane grond: eetkeuken met 12kw houtkachel, prachtige zitkamer (ca. 60m²) met 20kw houtkachel met overloop, knusse/tv kamer, studeerkamer/slaapkamer en bijkeuken. Op de eerste verdieping: Hoofdslaapkamer met bad en douche, nog 2 slaapkamers en een badkamer.

Er is ook een uitstekend potentieel om een deel van de zelfstandige accommodatie te renoveren om eventueel een goed formaat gastenverblijf of gîte te creëren (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Dit bestaat uit een berging, slaapkamer en badkamer.

Daarnaast zijn er bijgebouwen voor opslag of gebruik als werkplaats.

Zoals eerder vermeld, is het privéterrein uitgebreid met tal van volwassen bomen / bebost gebied, struiken, fruitbomen, enz. (nectarine, peer, vijg, walnoot) en omvat een overdekte zithoek buiten, dit is gunstig gelegen dicht bij het zwembad (12m x 5m), dit moet nu volledig worden opgeknapt, maar biedt al drie volledige breedte bank treden naar het zwembad en 2.10m diep aan het diepe uiteinde te bereiken.

Dit privé, maar niet geïsoleerde huis ligt op ongeveer 12 km van de grote en populaire centra van Brantome en Nontron. De vliegvelden van Limoges en Bergerac liggen op respectievelijk 75km en 90km.

Prijs inclusief makelaarskosten : 450.000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 424.529 €
Inbegrepen koperscommissie: 6 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 395.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI64826

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod