Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 399.000
Oppervlakte 270 m²
Perceel 5144 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Charismatisch stenen huis met 5 slaapkamers met eigen badkamer, voorheen gerund als een succesvolle bed & breakfast, het huis en de locatie lenen zich voor een lucratief toeristisch bedrijf (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er is ook een onafhankelijk of geïntegreerd gastenverblijf met twee slaapkamers.

Er is een prachtige aangrenzende schuur waarvan het dak vervangen moet worden. Ongebruikelijk voor een schuur heeft het veel ‘ramen’.

De vlakke volgroeide tuin is groot genoeg voor een zwembad (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

De ligging van dit huis is geweldig, het ligt aan de hoofdweg door de Dordogne-vallei en wordt omringd door kastelen – Beynac, Fayrac, Castelnaud, Marqueyssac, Milandes. De rivier de Dordogne ligt op loopafstand.

Dus het lijkt te mooi om waar te zijn hoor ik je zeggen – nou er is een compromis – de afwijking van Beynac gaat, als het project wordt aangenomen, langs de achterkant van het huis lopen. Het project is echter niet alleen een weg, het omvat ook een groene route voor fietsers en voetgangers en het zal zoveel mogelijk smaakvol en respectvol worden geïntegreerd in deze enorm beschermde omgeving. Bovendien is alles aan het huis de andere kant op gericht en als je op zoek bent naar toeristische inkomsten, kan dit toegangsproject alleen maar een bonus zijn.

Bij het bepalen van de prijs van het object is rekening gehouden met het feit dat de afwijking een onbekende grootheid is, maar ik zou je er echt niet van laten weerhouden dit juweeltje te bekijken, dat hoogstwaarschijnlijk in waarde zal stijgen als de onzekerheid eenmaal is overwonnen.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 399.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers9
 • Badkamers8
 • ReferentieBVI73817

Locatie

Dit object ligt in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod