Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 152.600
Oppervlakte 150 m²
Perceel 1005 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Dit mooie stenen huis is toegankelijk via een klein en zeer privé weggetje. Op de begane grond bestaat het huis uit een grote woonkamer met zichtbare stenen en open haard, een keuken, een slaapkamer en een badkamer. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan één met een waterpunt, een badkamer en een toilet.

Buiten is er een klein huisje met open haard dat een kleine gite zou kunnen worden (afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er is ook een aangrenzende schuur.

Aan de overkant van de weg staat een kleine stenen schuur van 25 m2 aan het begin van de tuin van 695m2. Deze bevindt zich momenteel in een bebouwbare zone (op het moment van mandaat).

Dit huis is direct bewoonbaar en slechts 10 minuten verwijderd van Piegut-Pluviers. Het moet zonder verder uitstel worden bezocht!

Prijs inclusief makelaarskosten : €152 600
Prijs exclusief makelaarskosten : €140 000
Koperscommissie inbegrepen: 9 %

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 152.600
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers4
 • Badkamers1
 • ReferentieBVI60652

Locatie

Dit object ligt in Étouars (24360), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod