Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 66.000
Oppervlakte 81 m²
Perceel 82 m²
Aantal kamers 4 kamers

A14951 – Het huis bestaat uit een smalle spitse stenen torenachtige buitenkant die, samen met het dak, onlangs is gerestaureerd en in uitstekende staat verkeert. Het interieur moet worden opgefrist en gemoderniseerd, maar heeft kenmerken zoals antieke trappen en trapleuningen, antieke vloeren en men vermoedt balken die verborgen liggen boven latere plafonds en wachten om te worden blootgelegd. Het huis is oud, minstens 18e eeuws, en staat op de kadasterkaart van 1812. Het ligt dicht bij de top van een heuvel en daarom is er uitzicht over de heuvels vanuit de bovenste kamers. Dit is dus perfect voor degenen die uitzicht op het platteland willen combineren en toch op loopafstand willen blijven van de plaatselijke winkels en restaurants.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 66.000
  • Type objectOnbekend
  • Kamers4
  • Slaapkamers3
  • Badkamers1
  • ReferentieUF-A14951

Locatie

Dit object ligt in Excideuil (24160), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op Infodag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Infodag. Klik hieronder voor uitgebreide programma-informatie en tickets.

Meer over Maison en France Infodag

Contact opnemen

Leggett Immobilier


    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod