Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 283.550
Oppervlakte 125 m²
Perceel 516 m²

Dit volledig gemoderniseerde dorpshuis ligt op loopafstand van het centrum van Eymet. Het ligt in een omheinde tuin en de belangrijkste accommodatie bevindt zich op de eerste verdieping.

Je komt binnen in een nieuw ingerichte moderne keuken, met aangrenzend een ruime zit/eetkamer. Beide kamers hebben openslaande deuren naar het verhoogde terras. Op deze verdieping zijn 2 slaapkamers met inbouwkasten en 2 badkamers (waarvan één en-suite bij de ouderslaapkamer).

De begane grond is toegankelijk via een interne trap of via openslaande deuren vanuit de tuin. Dit gedeelte herbergt een grote bijkeuken/ketelruimte, garage/werkplaats en nog 2 kamers die gebruikt kunnen worden om een gastenappartement te creëren (mogelijk gite-bedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen). Er is ook een toilet en een grote inloopkast.

Het huis is onlangs gemoderniseerd met een nieuw verwarmingssysteem op basis van lucht, nieuwe ramen en deuren, waardoor het het hele jaar door comfortabel is. De rolluiken aan de buitenkant zijn op zonne-energie. Bovendien is er een klein plonsbad onder het verhoogde terras.

Het huis verkeert in uitstekende staat en wordt gemeubileerd verkocht.

Prijs inclusief makelaarskosten: 310.300
Prijs exclusief makelaarskosten: 290.000
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 283.550
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI72657

Locatie

Dit object ligt in Eymet (24500), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier

  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod