Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 385.000
Oppervlakte 227 m²
Perceel 5186 m²

EXCLUSIEF VOOR BEAUX VILLAGES! Gelegen in een aantrekkelijke rustige buitenwijk, op slechts een paar minuten lopen van de bruisende stad Eymet. Dit ruime huis biedt uitstekende accommodatie voor gezinnen en bestaat uit het volgende; entreehal met opbergkasten, volledig ingerichte bijkeuken, open kwaliteits ingerichte keuken/eetkamer met een groot eiland. Woonkamer met openslaande deuren naar het terras aan de voorzijde en een pelletbrander. Een ruime oudersuite met kleedkamer en badkamer, apart toilet en studeerkamer.

De accommodatie op de eerste verdieping bestaat uit 4 slaapkamers, een kleedkamer en een badkamer. Er is ook een zolderkamer die als extra slaapkamer of woonruimte kan dienen (afhankelijk van de benodigde vergunningen).

Er is een zwembad van 10m x 5m met een aangrenzend poolhouse. Daarnaast is er een aparte dubbele garage. Alles op een volwassen terrein, volledig omheind, van 5257m2 met veel fruitbomen en een verscheidenheid aan struiken.

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 385.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers3
 • ReferentieBVI73771

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Eymet (24500), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod