Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 262.150
Oppervlakte 125 m²
Perceel 1186 m²

Dit onberispelijke huis ligt in het charmante stadje Eymet en is in uitstekende staat. Het heeft een rustige ligging op het zuidoosten en biedt een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland. Met 3 slaapkamers en 6 kamers in totaal biedt deze woning voldoende ruimte voor comfortabel wonen.
Op de eerste verdieping biedt een heerlijk terras/balkon een ideale plek om buiten te eten, terwijl de hal/gang toegang biedt tot de kelder. De woon/eetkamer, versierd met kleine en grote balkons, is smaakvol gerenoveerd en straalt ruimtelijkheid en licht uit. Een volledig opnieuw ontworpen en gemoderniseerde keuken en een badkamer met bad maken dit niveau compleet, samen met twee slaapkamers en een toilet. Overal zijn PVC ramen met dubbele beglazing geïnstalleerd, wat de energiezuinigheid ten goede komt. Verwarming wordt geleverd door een oliegestookte boiler, aangevuld met individuele warmwatervoorziening. Supersnel internet en drie individuele tv-lijnen voldoen aan de moderne connectiviteitsbehoeften.
De begane grond beschikt over een apart appartement met een woonkamer en een praktische halfingerichte keuken, een ruime slaapkamer met twee ramen en een doucheruimte/toilet. Centrale verwarming op olie, dubbele beglazing en een PVC patiodeur zorgen voor comfort en gemak, met een volledig onafhankelijke ingang.
In de kelder is een grote garage die plaats biedt aan twee auto’s, naast een boiler/wasruimte die is uitgerust met een oliegestookte boiler en een nieuwe elektrische warmwatertank. Daarnaast draagt een kleine wijnkelder bij aan de allure van het huis.
Buiten doet een aangebouwde garage dienst als werkplaats, terwijl een tuinhuisje opslagruimte biedt voor tuingereedschap. De vlakke en goed onderhouden tuin, omheind door een automatische/afstandsbediende poort, heeft fruitbomen en biedt een rustig toevluchtsoord.
Gelegen op een perceel van ongeveer 1.186 m² garandeert deze woning privacy en veiligheid.

Prijs inclusief makelaarskosten : 262 150 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 245 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 7%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 262.150
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI75136

Locatie

Dit object ligt in Eymet (24500), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod