Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 756.840
Oppervlakte 234 m²
Perceel 20367 m²

Deze prachtige oude boerderij ligt op een zeer privélocatie, centraal in de uitgestrekte parktuinen achter een omheinde toegang en beschikt over een verwarmd ingegraven zwembad van 12 x 6 m en mooie terrassen.

De entree is groots en leidt naar de oude en originele woonkamer met zijn imposante open haard, verschillende kamers leiden vanaf hier, waaronder een super speelkamer, groot genoeg voor een snookertafel, een aantal slaapkamers op de begane grond, sommige met en-suite badkamers met douche, een ruime keuken met een scala aan apparatuur en inbouwapparatuur, waaronder een L-vormig eiland, verder een grote en formele eetkamer met originele stenen open haard, een trap leidt vanaf hier naar de grote slaapkamer suite. Het huis heeft ook een groot aantal niet-gerenoveerde zolderruimtes, centrale verwarming op olie en een mooi overdekt terras aan de achterzijde met een ingebouwde BBQ. Eigenzinnig ontwerp met veel traditionele kenmerken en moderne voordelen, waaronder zonneverwarming voor het zwembad en ramen met dubbele beglazing.

Het zou mogelijk kunnen zijn om een deel van het pand te verhuren, waaronder de kitchenette en wasruimte, een slaapkamer op de begane grond en een doucheruimte, het heeft een eigen toegang en de ruimte kan intern worden beveiligd, dus een mogelijk zelfstandig klein appartement (mogelijk gitebedrijf – afhankelijk van de benodigde vergunningen).

De tuinen bieden parkeergelegenheid, een bladerdak van bomen die een discrete garage en opslagruimte verbergen en ook een tennisbaan van ware grootte met verschillende fruit- en notenbomen die verspreid staan en bijdragen aan de schoonheid en een kinderspeelplaats.

Met lokale dorpswinkels op slechts een paar kilometer afstand en gemakkelijke toegang tot Bergerac met zijn enorme aanbod aan winkels, bars en restaurants en zijn internationale reisverbindingen.

Een bezichtiging wordt ten zeerste aanbevolen!

Prijs inclusief makelaarskosten : 756.840 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 714.000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 6%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 756.840
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers5
 • Badkamers4
 • ReferentieBVI72065

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Faux (24560), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod