Huis verkopen

Object met zwembad in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 359.000
Oppervlakte 182 m²
Perceel 10597 m²

Groot Perigordijns huis dat prachtig gepresenteerd is en charme uitstraalt! Dit volledig gemoderniseerde stenen huis ligt op een heuveltop met verreikend uitzicht van 360 graden en biedt het hele jaar door comfort, met de flexibiliteit om de bijgebouwen (afhankelijk van toestemming) uit te breiden tot extra accommodatie indien nodig.

Het hoofdgebouw bestaat op de begane grond uit een hal, een woonkamer met houten balken en een indrukwekkende stenen open haard, een volledig uitgeruste moderne keuken met een grote inloopkast, twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer. Daarnaast is er een grote serre met bar en sociale ruimte die uitkomt op de patio op het zuiden. De bovenverdieping is volledig gewijd aan de eigenarensuite met een opvallende slaapkamer, weelderige badkamer en ruime kleedkamer of extra slaapkamer. Verwarming wordt economisch geleverd door twee pompe a chaleur-eenheden, aangevuld met een traditionele houtkachel. Daarnaast is de oliegestookte ketel in werkende staat en kan als back-up dienen voor de verwarming, mocht dat nodig zijn.

Buiten is er een verwarmd, ingegraven zwembad van 10m x 5m met een decoratief stenen gebouw waarin een serviceruimte en een ontspanningsruimte zijn ondergebracht.

De hoofdschuur (23m x 8m) heeft elektriciteits- en wateraansluitingen.

Een kleine stal en een aantrekkelijke kindercabine maken de verzameling stenen bijgebouwen compleet.

Een elektrische pomp haalt water uit de substantiële stenen waterput en zorgt voor een waterval in een gesloten circuit naar een decoratieve visvijver, wat een bijzonder mooie plek is voor een ontspannend dutje!

Fruitbomen, noyers en een grote volwassen wilg zorgen voor voldoende schaduw tijdens de zomermaanden. Tuin van iets meer dan 1 hectare.

Dit huis moet je beslist zien op je bezoekagenda!

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 359.000
 • Type objectHuis
 • Slaapkamers3
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI74564

Faciliteiten

  Zwembad

Locatie

Dit object ligt in Hautefort (24390), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod