Advertentie publiceren

Chateau/prestige in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 995.000
Oppervlakte 450 m²
Perceel 35000 m²

Kasteel, oorsprong uit de 14e eeuw, smaakvol gerenoveerd met 6 slaapkamers, een eigen 9-holes golfbaan op bijna 3,5 hectare grond, met meertje, gelegen in een pittoresk dorpje. 

Het kasteel bestaat uit drie niveaus en heeft een toren. De hoofdentree bevindt zich op de eerste verdieping en geeft toegang tot de grote woonkamer met natuurstenen schouw. De meeste slaapkamers bevinden zich op de eerste en tweede verdieping en er is tevens een grote slaapkamer met eigen badkamer op de begane grond met toegang tot het terras. Mogelijkheid om de zolder op de 3e verdieping om te bouwen tot 75 m2 extra woonruimte of opslagruimte.

Het terrein is geheel ommuurd, wat zorgt voor optimale privacy. Er is een grote omheinde binnenplaats bij de ingang van het kasteel, met garages, stallen en een conciërgewoning met 3 slaapkamers.

Een verwarmd zwembad met terras, poolhouse, sauna en de conciërgewoning dragen bij aan de luxe van wat een uitzonderlijk familiewoning kan zijn, maar ook zeer geschikt voor de verhuur. Er kunnen in totaal ca. 25 personen verblijven. Alles is in perfecte staat van onderhoud. 

Gelegen naast een Middeleeuws kerkje, in een pittoresk, beschermd, sprookjesachtig dorpje waar niet meer mag worden gebouwd en zonder verkeerslawaai, op slechts 15 minuten van het centrum van Bergerac en de luchthaven en op slechts 1 uur en 25 minuten van Bordeaux.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 995.000
  • Type objectChateau/prestige
  • Referentie281610r

Locatie

Dit object ligt in Issigeac (24560), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod