Huis verkopen

Object in Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 651.000
Oppervlakte 184 m²
Perceel 23389 m²

Breng gewoon je koffer en persoonlijke spullen mee! Wat een fantastische kans om een kant-en-klare woning te kopen.

Volledig gerenoveerd volgens uitzonderlijke normen en met :-

Binnen: Originele stenen gevel, enkele gedetailleerde houten lambriseringen, overdekte veranda aan de voorzijde, travertin vloeren op de gehele begane grond met vloerverwarming, een 50m gewelfde sociale ruimte geschikt als salon-eetkamer met de originele open haard, een 30m overdekt terras aan de achterzijde; perfect om buiten te eten op zwoele zomerdagen, een volledig uitgeruste keuken met Siemens en Robin apparatuur, dubbele beglazing ramen en deuren, 2 slaapkamers op de begane grond, badkamer met douche en wc, een grote grote slaapkamer suite op de 1e verdieping, met een ruime slaapkamer met een functie rolltop bad en douche op travertin vloeren, een mooi houten balkon net naast het tonen van dat uitzicht en groot genoeg om een tafel en stoelen voor uw ’s ochtends koffie, een kleedkamer of misschien slaapkamer 4 met een scala aan inbouwkasten te houden.

Buiten: verlichting, elektrische toegang met hek, inpandige garage met atelierruimte, nieuw aangeplante fruitbomen en dit alles op een volledig omheind terrein van ongeveer 2 hectare! Het is echt prachtig!

Dichtbij het beroemde middeleeuwse dorp Issigeac en alles wat het te bieden heeft op het gebied van levensstijl; gezellige restaurants, bars en een levendige zondagsmarkt.

Zo’n super object, met de voordelen van modern wonen binnen prachtige oude botten. Een echte must see, dus wacht niet te lang want dit huis zal snel worden verkocht. Bel ons vandaag nog voor je rendez-vous!

Prijs inclusief makelaarskosten : 651 000 €
Prijs exclusief makelaarskosten : 620 000 €
Koperscommissie, belasting inbegrepen: 5%

Kenmerken

 • Vraagprijs€ 651.000
 • Type objectOnbekend
 • Slaapkamers4
 • Badkamers2
 • ReferentieBVI75593

Locatie

Dit object ligt in Issigeac (24560), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Contact opnemen

Beaux Villages Immobilier


  Extra groot huizenaanbod

  Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

  Doorzoek het aanbod