Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 575.000
Oppervlakte 350 m²
Perceel 7591 m²

Schitterende manoir uit de 19e eeuw, volledig gerestaureerd en verbouwd tot 3 woningen met een woonoppervlakte van in totaal  ca. 350 m2 waarvan er één deel gebruikt kan worden om zelf te bewonen en de andere twee delen te verhuren (mogelijkheid tot een omzet van 40.000 €/jaar), een grote hangar van ca. 15 x 15 m met 2 wasruimtes, ketelruimte, een kleine speelkamer voor kinderen, een bar, berging, opslagruimte en een grote ontspanningsruimte met barbecue, plancha’s, tafels, stoelen en fauteuils.

Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 7.591 m2 met een park, een zwembadgedeelte, parkeerplaats, kiosk en een ontspanningsruimte met een kleine waterval.

Het hoofdhuis heeft op de begane grond: een entree, een woonkamer (ca. 38,6 m2) met inbouwhaard, uitgeruste keuken (ca. 12,2 m2), een toilet en een overdekt terras (ca. 19 m2). Boven bevindt zich een studeerkamer (ca. 9,7 m2) met grote inbouwkast, twee slaapkamers (ca. 16 m2 en 17 m2) en een badkamer (ca. 6,5 m2) met toilet. 

Woondeel II heeft op de begane grond: een entree, een woonkamer (ca. 31 m2) met ingerichte keuken en drie inbouwkasten, een slaapkamer (ca. 11 m2) en een badkamer (ca. 4 m2), beide geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit. Eerste verdieping met twee slaapkamers (ca. 12 en 9 m2), een badkamer (ca. 4 m2) en separaat toilet. Tweede verdieping met drie slaapkamers (ca. 6,6 m2, 7,5 m2 en 10 m2), een badkamer (ca. 4 m2) en separaat toilet. 

Woondeel III heeft op de begane grond een entree, woonkamer (ca. 31 m2) met ingerichte keuken, een open haard en twee inbouwkasten en een toilet. Eerste verdieping met een slaapkamer van ca. 18 m2 met dressing en inbouwkast, nog eens twee slaapkamers (ca. 10 m2) met inbouwkasten, een badkamer (ca. 4 m2) en separaat toilet. Tweede verdieping met drie slaapkamers (ca. 8,6 m2, 6,6 m2 en 6,5 m2), waarvan twee met inbouwkasten, een badkamer (ca. 4,3 m2) en separaat toilet. 

Door het hele herenhuis zijn er tegelvloeren op de begane grond en prachtige eikenhouten vloeren op de bovenverdiepingen.

Centrale verwarming op olie en overal dubbel glas. 

Het zwembadgedeelte omvat een ruitvormig zwembad van 7 x 14 m, een kinderbad van 4 x 4 m en een jacuzzi; de 3 baden zijn allemaal betegeld. 

Zeer charmant geheel in uitstekende staat van onderhoud. 

In de onmiddellijke nabijheid van een recreatiemeertje, op ca. 1 kilometer van een dorpje met supermarkt, slager, bakker, garage, tankstation, dokter, apotheek, kapper, postkantoor, hotels en diverse restaurants in verschillende prijsklassen. Op ca. 20 minuten rijden van zowel La Coquille als Nontron. De steden Angoulême, Limoges en Périgueux liggen allen op ongeveer een uur rijden. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 575.000
  • Type objectHuis
  • Referentie6570

Locatie

Dit object ligt in La Coquille (24450), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod