Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 479.000
Oppervlakte 180 m²
Perceel 12000 m²

Op 5 minuten van Lalinde en niet ver van Bergerac ligt deze onder architectuur gebouwde woning ‘style Périgordine’ met een uitstekend onderhoudsniveau. Gebouwd met kwaliteitsmaterialen in 1993. Veel woonoppervlak op de begane grond. Ruim terrein van 1,2 hectare in groene en rustige omgeving en gelegen aan een klein landweggetje en hier en daar buren.

Indeling begane grond o.a. entree van 8 m², gastentoilet, woonkamer van 35 m² met haard en openslaande deuren naar terras, eetkeuken van 18 m², opbergruimte en bergkast, slaapkamer van 15 m², slaapkamer van 11 m² en badkamer. 

Op de bovenverdieping een overloop van 4 m², een slaapkamer van 20 m², slaapkamer van 19 m² en badkamer van 10 m².     

Garage van 42 m² en een tweede garage van 25 m².

Centrale verwarming en voorzien van dubbel glas.  

Ligging op het zuidwesten.

Voor liefhebbers van een sfeervolle en degelijke woning met veel licht en ruimte op de begane grond en op korte afstand van voorzieningen.

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 479.000
  • Type objectHuis
  • Referentie275891m

Locatie

Dit object ligt in Lalinde (24150), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod