Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 425.000
Oppervlakte 127 m²
Perceel 13754 m²

Sfeervol onder architectuur gebouwd (2000) houten woonhuis type Sechoir (tabaksschuur) met bijgebouw (gastenkamer met badkamer) en verwarmd zwembad op lommerrijk en groen terrein van meer dan 1,3 hectare. Heerlijke, rustige ligging midden op het terrein met veel privacy en op een half uur van de stad Bergerac plus slechts op 5 kilometer van het marktstadje Lalinde aan de rivier de Dordogne. Het pand zelf ligt op nog geen 2 kilometer van de rivier af.

Indeling hoofdhuis (127 m² woonoppervlak): op de begane grond een entree, toilet, grote ruime en lichte woonkamer met eethoek en open keuken, wasruimte/buanderie. Vanuit de woonkamer toegang tot overdekt verwarmd terras.

Op de eerste verdieping een overloop, 2 slaapkamers, badkamer en toilet. Groot licht vertrek, thans studeerkamer, met smal balkon en openslaande deuren.

Op de tweede verdieping; bergruimte en een grote lichttunnel in het dak.

Het pand is voorzien van dubbel glas en is goed geïsoleerd.

Bijgebouw/garage met zonnepanelen; gesloten garage (ca 20 m²), wijnkelder, eenvoudige gastenkamer met slaapkamer en doucheruimte. 

Overdekt terras en een prachtige tuin.

Verwarmd zwembad maar liefst 11 bij 7 meter.

Het perceel is omheind en aan de voorzijde is er een elektrische poort als entree, tal van parkeermogelijkheden en een overdekte overkapping.

Een must-see op een landelijke locatie met hier en daar buren en toch op korte afstand van voorzieningen en de rivier de Dordogne!

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 425.000
  • Type objectHuis
  • Referentie296150m

Locatie

Dit object ligt in Lalinde (24150), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod