Advertentie publiceren

Huis in de Dordogne, Nouvelle-Aquitaine

€ 520.000
Oppervlakte 300 m²
Perceel 2866 m²

Natuurstenen woonhuis uit de jaren ’70 van goede kwaliteit en met toren, bestaande uit twee onafhankelijke woondelen met een buitengewone ligging aan de oever van de rivier de Dordogne, op slechts 5 kilometer van met gezellige marktstadje Lalinde. Gelegen op een perceel van ca. 2.866 m². In totaal zijn er 4 slaapkamers en 3 badkamers op de begane grond, de vijfde slaapkamer plus eigen badkamer is in de toren (21 m²).

Het eerste woondeel heeft op de begane grond een grote woonkamer en een keuken met toegang tot het terras, 3 slaapkamers en twee badkamers met douche. Biljartkamer.

Via een gang wordt het tweede woondeel bereikt met als indeling op de begane grond een grote woonkamer met toegang tot het terras, keuken, een slaapkamer, een badkamer met douche, wasruimte en toegang tot de ruime kelder.

Boven een toren van 21 m² met slaapkamer en een badkamer 

Centrale verwarming op gas en zonnepanelen. 

Grote werkplaats van 40 m² met ruimte voor een auto en met waterpunt. 

Het huis is uitgebreid met een groot terras van 100 m² aan de achterzijde met uitzicht op de tuin met jacuzzi met een prachtig uitzicht op de rivier.

Gelegen in een levendige omgeving op zo’n 10 minuten lopen van een klein dorpje met bakker en op ongeveer een half uur rijden van de stad Bergerac met vliegveld. 

Kenmerken

  • Vraagprijs€ 520.000
  • Type objectHuis
  • Referentie312602

Locatie

Dit object ligt in Lalinde (24150), in Dordogne (regio Nouvelle-Aquitaine).

Aanwezig op kasteeldag

De makelaar van dit object zal aanwezig zijn op de a.s. Maison en France Kasteeldag, zaterdag 26 november op Kasteel Groeneveld.

Meer informatie en tickets

Contact opnemen

B&D France

    Extra groot huizenaanbod

    Maison en France is hét tijdschrift over huizen, wonen, leven en werken in Frankrijk. Een magazine dat het midden houdt tussen een inspirerende 'glossy' over Frankrijk en een vakblad voor (toekomstige) huiseigenaren.

    Doorzoek het aanbod